15 de novembre del 2009

èxit del correllengua 2009

La cercavila ben animada pels gegants del Palau i de Mollerusa, pels capgrossos, per les 10 gralles que van acompanyar la ruta i també per la percussió. Moment emotiu la ballada dedicada als padrins de la residència de Ca la Sileta. I cal destacar que obria la cercavila la pancarta de la Consulta sobre la Independència portada per nens i nenes.
Els castellers de Lleida van tancar la temporada amb una lluïda celebració davant del pavelló poliesportiu. Seguidament el Joan Yeguas va llegir el manifest i la Coral del Palau i els infants de l'Aula de Música hi van posar melodia. Tres-centes persones van esgotar tots els entrepans preparats. Va acompanyar la sobretaula el duo Nainen. I van tancar el Correllengua els grups Overdrive i Republika Ska. Una tarda plena d'activitat per reivindicar l'ús normalitzat de la nostra llengua. I una tarda per fer poble, fer cultura i fer país.

Després d'anys silenciat el Correllengua deixa un bon regust al Palau i esperona a seguir preparant tossudament la Consulta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada